SENuke XCR 3.1.6 full Download indir

Yazar: Seo Uzmanı Tarih: 09:56 Kategori: , , , , , , , , , , , Yorum: Yorum Yap




Senuke X  Nedir?
- Senuke X , web ortamındaki en pahalı programlardan biridir. Aylık lisansı 140 $ olup, sürekli güncellenen bir programdır.
Senuke X  Ne İşe Yarar?
- Senuke X , siteniz için, kendi bünyesinde bulundurduğu (genelde yabancı) sitelere sitenizi gönderir. Bu işlemleri tamamen otamatik yapar.
Senuke X  Nasıl Çalışır?
- Websitenizi , açıklamalarınızı, başlıklarınızı, anahtar kelimelerinizi girerek, sitenizi otomatik olarak kaliteli sitelerde paylaşırsınız.
Senuke X ‘i Genel Olarak Yorumlayalım;
Senuke X , dediğimiz gibi piyasadaki en pahalı programlardan bilidir. Ancak pahalı olmasının yanında en kaliteli programlardan birisidir. Senuke’nin artılarından biride link döngüsü (linkwheel) oluşturabilmenizdir. Web 2.0 profilleri olun, sosyal imleme’ler olsun , birçok alanda hizmet verir ve program kullanıcılarına bu linklerin döngüsünü oluşturma hakkını sunar. Şu sıralar arama motorlarının doğallığa çok önem verdiğini iyi biliyoruz. Aslında bu çok normal bir durum. Senuke bunun içinde, zamanlandırma seçeneği eklemiş. Piyasadaki en iyi programlardan birisi olmasına rağmen, asla ama asla program olduğunu unutmamalıyız. Sonuçta programa giriyoruz , elle (manuel) yapıldığı gibi olmaz hiçbir işlem.
- Çünkü kendiniz başka sitelerden elle link alırsanız (sosyal imleme v.s) arada geçen süreler hiçbir zaman eşit olmaz. Buda doğal bir görünüme şahitlik eder. Ancak programda “100 saniye olarak ayarladıysanız, bütün linkleri 100 saniye olarak girer” gibi bir yorum yapmak son derece yerinde olur.
Unutmayın, Google doğallığı  ve özgünlüğü sever!



ÖNCE SENUKEX GÜNCELLEYİN. SONRA CRACK DOSYASINI ATIN. PATCH DOSYASINI ÇALIŞITIN OKADAR.

SENuke XCR 3.1.6 full Cracked

FULL DOWNLOAD

0 yorum: